-50%

Electrolux Kyl/Frys Helintegrerat ENS8TE19S

Det ursprungliga priset var: 13999,00 kr.Det nuvarande priset är: 6999,00 kr.

Electrolux Kyl/Frys Helintegrerat ENS8TE19S

Skick: Nytt, minimal skada inne i, påverkar ingenting (se bild 3)
Nypris: 13499kr
Garanti: 12 månader

600 TwinTech® No Frost Kyl-frys håller maten 60 % saftigare än kylskåp med en evaporator. Dess dubbla kylningssystem – kyl och frys kyls oberoende av varandra – upprätthåller den ideala fuktigheten och avhåller maten från att torka ut.

Specifikationer:

Kapacitet: 214/62 liter
TwinTech® No Frost
DynamicAir, CustomFlex®

2 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Håller maten saftig 600
TwinTech No Frost Kyl-frys håller maten 60% saftigare än kylskåp med en evaporator. Dess dubbla kylningssystem – kyl och frys kyls oberoende av varandra – upprätthåller den ideala fuktigheten och avhåller maten från att torka ut. Det betyder även att du aldrig behöver avfrosta frysen igen. Maten hålls upp till 60% saftigare med TwinTech-teknologi.

TwinTech No Frost förhindrar uttorkning
TwinTech No Frost intelligenta dubbelkylningssystem bibehåller fukten i ingredienserna. Kyl och frys kyls oberoende av varandra, med No Frost-system som är överlägset standardmodeller. I frysen bildas ingen frost. Med TwinTech No Frost håller kylskåpet rätt fuktighet vilket resulterar i 60 % mindre massaförlust i maten. Maten hålls upp till 60% saftigare med TwinTech-teknologi.* *Interna tester med TwinTech teknologi enligt en intern testmetod som mäter matens fukt och saftighet efter 9 dagars förvaring jämfört med egen produkt med en evaporator.

Enorm förvaringsflexibilitet med MultiSpace
MultiSpace-kylskåpet är högre än standardutformningen, så du har extra utrymme för att förvara mer mat. Flera förvaringslösningar gör att du kan anpassa utrymmet för att passa dina behov med bättre flexibilitet och organisation utformad runt dig.

Justerbar förvaring med CustomFlex
Med CustomFlex kan du anpassa utrymmet i kylskåpet helt och hållet efter önskemål. Insidan på dörren har flyttbara fack i olika storlekar, så att du kan anpassa utrymmet efter dina behov. Facken är till och med löstagbara så att du kan ta bort dem från kylskåpet för enkel åtkomst.
Konstant kallt med DynamicAir
DynamicAir ser till att temperaturen i kylskåpet hålls stabil. Den fungerar genom att kall luft cirkulerar i hela kylskåpet, vilket betyder att även när dörren öppnas är din mat skyddad mot uppvärmning.