-48%

Point kylskåp KS695BND

Det ursprungliga priset var: 10499,00 kr.Det nuvarande priset är: 5499,00 kr.

Point kylskåp KS695BND

Skick: Nytt
Nypris: 10499kr
Garanti: 12 månader

Det moderna Point-kylskåpet uppfyller dagens behov perfekt. Det garanterar effektiv kylning av din mat och har förvaringslådor där du kan förvara frukt och grönsaker eller till exempel kött och fisk. Dess eleganta design understryker också hur praktisk den är genom att temperaturdisplayen och funktionskontrollerna är placerade direkt på dörrens utsida.

Specifikationer:

Kapacitet: 359 liter
No Frost-luftflödessystem
Fresh Zone-låda för färskvaror
Praktiska funktioner för superkylning och semesterläge
Easy Open-handtaget gör det enkelt att öppna dörren
Praktisk LED-display på dörren
Ljudnivå: 40 dB(A)
Mått: 1 850 x 600 x 700 mm (HxBxD)

2 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Luftflöde baserat på No Frost-teknik
Med luftcirkulationssystemet kan du placera matvarorna var som helst i kylskåpet eftersom temperaturen är jämn över alla hyllor tack vare den cirkulerande luften. Luftcirkulationen minimerar temperaturförändringar i kylskåpet, vilket gör att matvarorna håller sig färska. Tack vare No Frost-tekniken bildas inte heller is och frost på kylskåpets väggar. Detta gör det ännu enklare att rengöra apparaten.

Den praktiska interiören gör användningen enkel
Förstklassiga detaljer och praktiska funktioner gör kylskåpet till en fröjd att använda. Dess interiör är upplyst av en energieffektiv och långvarig LED-lampa som sitter i innertaket. De invändiga hyllorna kan justeras i höjdled och är förstärkta med stållister. Om du dessutom vill spara plats på hyllorna kan du till exempel förvara höga flaskor och burkar bekvämt i dörrhyllorna.

Fresh Zone håller färskvaror färska
Förutom två rymliga frukt- och grönsakslådor har kylskåpet en speciell Fresh Zone-låda som är perfekt för förvaring av olika färskvaror. Fresh Zone är den optimala platsen för att förvara känsliga matvaror som kött, fisk och ost. När de förvaras i svalare förhållanden behåller de inte bara sin färskhet längre, utan också sina ursprungliga egenskaper så bra som möjligt. På så sätt kan du njuta av dem när de är som bäst.

Stilren och praktisk dörrdisplay
LED-displayen på dörren är inte bara snygg utan också en praktisk lösning. På kontrollpanelen finns en display där du kan justera kylskåpets temperatur eller inställningar utan att behöva öppna dörren i onödan. På så sätt kan inte kall luft ta sig ut ur kylskåpet. Du har också enkel tillgång till funktioner som snabbkylning och semesterlägen. Du kan även låsa dörrkontrollerna om du vill.

Dörr som öppnas enkelt
Kylskåpsdörren är enkel att öppna tack vare handtaget med Easy Open-mekanism. Handtaget frigör undertryck så att du kan öppna dörren utan ansträngning. Kylskåpet har dessutom ett dörrlarm som ser till att dörren inte lämnas öppen av misstag.