-43%

AEG kyl/frys RCB736E7MB (svart)

Det ursprungliga priset var: 13999,00 kr.Det nuvarande priset är: 7999,00 kr.

AEG kyl/frys RCB736E7MB (svart)

Skick: Nytt, minimal skada (se bild)
Nypris: 13999kr
Garanti: 12 månader

AEG DesignLine-seriens kyl/frys fascinerar med sina högkvalitativa material. Den eleganta och moderna apparaten är full av avancerad teknik som gör att du kan förvara maten optimalt under längre tid. Högkvalitativ förvaring minskar matsvinnet. Kompressorn med tio års garanti garanterar i sin tur tillförlitlig användning under lång tid.

Specifikationer:

Kapacitet: 266 / 101 liter
Automatisk avfrostning med NoFrost
ExtraChill-kyllåda
Coolmatic-snabbkylning och Frostmatic-snabbfrysning
Cooling 360°-systemet håller temperaturen jämn överallt
Anpassningsbart CustomFlex®-dörrhyllsystem
Ljudnivå: 38 dB(A)
Mått: 2010 x 595 x 650 mm (HxBxD)

1 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Cooling 360°-systemet säkerställer optimal förvaring
Kylskåpets Cooling 360°-kylsystem blåser kall luft till alla hyllor och håller temperaturen jämn i hela kylskåpet. Den speciella bakväggen av rostfritt stål lagrar kyla och hjälper till att återföra kall luft snabbt efter att dörren har öppnats, vilket skyddar matvarorna från skadliga temperaturförändringar.

ExtraChill-kyllåda och flyttbara CustomFlex®-dörrhyllor
Det LED-belysta kylskåpet har en smidigt utdragbar grönsakslåda och en ExtraChill-kyllåda vars temperatur är svalare än resten av kylskåpet. Lådan är därför perfekt för förvaring av pålägg och ost. Det perfekt anpassningsbara CustomFlex®-dörrhyllsystemet anpassar sig i sin tur helt och hållet till dina behov. Du kan enkelt flytta hyllorna som du vill och på så sätt optimera förvaringsutrymmet.

Automatisk avfrostning av kylskåpet och frysen
Det är mycket enkelt att underhålla en kyl/frys eftersom du inte behöver avfrosta frysen överhuvudtaget. Ingen is eller frost bildas på väggarna i NoFrost-frysen och frysta matvaror fryser inte heller samman. På så sätt är frysförvaringen av produkterna ren. Kylskåpet har dessutom automatisk avfrostning, vilket gör det lättare att hålla rent.

Semesterfunktion när du inte är hemma
Det är enkelt att justera kylskåpets och frysens temperaturer var för sig tack vare kontrollpanelen som är utrustad med pekkontroller. Eftersom panelen sitter direkt på kylskåpsdörrens utsida behöver du inte öppna dörren i onödan när du väljer funktioner. Du kan till exempel välja den praktiska semesterfunktionen när du inte är hemma. Funktionen justerar kylskåpets temperatur till 14 °C, vilket minimerar energiförbrukningen och säkerställer att dörren kan hållas stängd utan risk för dålig lukt.

Snabb kylning och frysning
Med Coolmatic-snabbkylningen kan du snabbt sänka kylskåpets temperatur när du lägger in stora mängder mat i kylskåpet. På så sätt kyls nya matvaror snabbt ned medan gamla inte värms upp och hjälper dem därmed att hålla sig fräscha. Med Frostmatic-snabbfrysningen kan du i sin tur frysa stora mängder snabbt och effektivt. Det håller iskristallerna små så att matens cellstruktur förblir intakt. Frysta matvaror bevarar dessutom sin struktur, sina vitaminer och sin smak bättre.