-15%

Bosch Serie 2 diskmaskin SMU2HTW01S

Det ursprungliga priset var: 7999,00 kr.Det nuvarande priset är: 6799,00 kr.

Bosch Serie 2 diskmaskin SMU2HTW01S

Skick: Ny i originalemballage.
Nypris: 7999kr
Garanti: 12 månader

Bosch SMU2HT är en diskmaskin som hjälper till att behålla lugnet hemma. Tack vare det tystgående programmet och den borstlösa EcoSilence Drive-motorn hålls ljudnivån så låg som möjligt. Via Home Connect-appen kan du också tysta maskinen tillfälligt vid behov. Den 60 cm breda maskinen kan installeras under köksbänken. En sockelplåt och ett ångskydd för köksinredningen följer med i förpackningen.

Specifikation:

Kapacitet: 13 kuvert
Ljudnivå: 46 dB(A)
Tystgående program
ExtraDry-torkning för svårtorkad disk
Halvlast, SpeedPerfect+ och timer
AquaMix-skyddsteknik för glas och AquaStop-skydd mot vattenskador
Hållbar och tyst EcoSilence Drive-motor
Home Connect – fjärrstyrning och övervakning via mobil

1 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Plats för all din disk
Diskmaskinen rymmer upp till 13 kuvert. Den övre korgen har hållare för koppar och knivar och glasstöd som gör det så enkelt som möjligt att fylla maskinen. Den nedre korgen har också en bestickkorg och mjukt glidande lågfriktionshjul. Små stopp förhindrar att den nedre korgen glider ur plats.

Starttimer och direktvalsknapp för ditt favoritprogram
På kontrollpanelen och dess display kan du se den återstående programtiden. Med starttimern kan du välja att starta programmet upp till 24 timmar senare, beroende på dina behov. Med direktvalsknappen kan du enkelt välja det program du använder oftast, inklusive tilläggsfunktioner, med en enda knapptryckning.

Program och tilläggsfunktioner som säkerställer en hygienisk disk
Diskmaskinens program ser till att du får en hygienisk rengöring av din disk. Maskinen har sex diskprogram: Eco, Auto, Intensiv, Express 65°, Tystgående och Försköljning. Bland de andra funktionerna finns fjärrstart via Home Connect, ExtraDry-torkning, halvlast, SpeedPerfect+ och Machine Care. Med Home Connect-appen kan du också använda funktionerna HygienePlus och Silence On Demand.

Effektiv torkning för svårtorkad disk
Efter ett diskprogram kan du låta diskmaskinen torka din disk med tilläggsfunktionen ExtraDry. Tack vare ExtraDry:s högre sköljtemperatur och längre torkfas torkar även svårtorkad disk av plast som nappflaskor och picknickredskap bra.

Maskin med Wi-Fi
Du kan styra diskmaskinen trådlöst med en smarttelefon eller surfplatta via Home Connect-appen. Du behöver inte stå och vänta på att diskprogrammet ska avslutas, eftersom Home Connect kan skicka meddelanden till din mobiltelefon när diskprogrammet är klart. På så sätt håller du dig uppdaterad. Appens tabletträknare påminner dig också när du får ont om diskmedelstabletter.

Teknik för bästa diskresultat
Diskmaskinen tar automatiskt hänsyn till vilken typ av diskmedel som används, tack vare Auto All in 1-funktionen. På så sätt kan den anpassa programmet därefter. Diskmaskinen har också AquaMix-skyddsteknik som skyddar dina glas. Maskinen har även ett självrengörande filtersystem med tre lager och ett AquaStop-säkerhetssystem som förhindrar vattenskador.