-57%

Epoq Kylskåp ETR185DI23D

Det ursprungliga priset var: 10499,00 kr.Det nuvarande priset är: 4499,00 kr.

Epoq Kylskåp ETR185DI23D

Skick: Nytt, minimal buckla på kyl dörr. Skadad baksida (se bild).
Nypris: 10499kr
Garanti: 12 månader

Epoq-kylskåpet ETR185DI23D erbjuder en rymlig 370-liters nettovolym med sex hyllor för organiserad förvaring. Frostfri teknik för kylskåpet säkerställer problemfritt underhåll. Displayen ger enkel åtkomst till temperaturkontroll.

Specifikation:

Storlek: 185.5 x 59.5 x 66 cm
Nettovolym: 370 l
Frostfri

1 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Design
Detta kylskåp har justerbara fötter, hjul och vändbart dörrgångjärn, vilket möjliggör flexibel placering och enkel rörlighet för att passa ditt utrymme och bekvämlighet. Displayen är monterad på dörren, så det är lätt att övervaka temperaturen därefter.

Kapacitet
Detta kylskåp erbjuder en rymlig 370-liters nettovolym med sex hyllor, en grönsakslåda och en flaskhylla, vilket ger tillräckligt med förvaring för alla dina matvaror. Den stora lagringskapaciteten och olika hyllalternativ ger dig möjligheten att organisera och komma åt dina matvaror bekvämt.

Frost Free
Njut av problemfritt underhåll med Frost-free-funktionen, vilket eliminerar behovet av manuell avfrostning. Det säkerställer en jämn kylning i hela kylskåpet, vilket bevarar din mats fräschör utan isiga ansamlingar.

Display
Detta kylskåp är utrustat med en temperaturkontrolldisplay som gör att du kan ställa in och övervaka den interna temperaturen.

Barnlås
Barnlåsfunktionen garanterar dina barns säkerhet. Med säkerheten för dina barn i åtanke lägger den här funktionen till ett extra lager av säkerhet.

Led-lampor
LED-lamporna lyser upp kylskåpets insida och ökar synligheten för att organisera och hitta föremålen inuti kylen.