-27%

Whirlpool kyl & fryspaket SW8AM2YWR2 / UW8F2YWBIF2

Det ursprungliga priset var: 16499,00 kr.Det nuvarande priset är: 11998,00 kr.

Whirlpool kyl & fryspaket SW8AM2YWR2 / UW8 F1C WHB NF 1

Skick: Nytt
Nypris: 16499kr
Garanti: 12 månader

Kyl:

Whirlpool kylskåp SW8AM2YWR2 är ett utmärkt val för varje kök, tack vare dess rymliga interiör på 364 liter och smarta teknologier som 6th Sense FreshControl och snabb nedkylningsfunktion.

Specifikation:

H: 187.5cm, B: 59.5 cm, D: 63cm
Nettovolym: 364 l
6th Sense FreshControl

Frys:

Bunkra upp med frysvaror med Whirlpool frys UW8F2YWBIF2. Frysen har en volym på 263 liter, NoFrost-teknologi, 6th Sense-system, snabbfrysningsfunktion och ett praktiskt temperatur-alarm.

Specifikation

H: 187.5cm, B: 59.5 cm, D: 63cm
Nettovolym: 263 l
NoFrost, snabbfrysning

1 i lager

Kategorier: ,

Beskrivning

Kyl:

Interiör
Kylskåpet har en rymlig volym på 364 liter, fördelat på 6 glashyllor.

6th Sense FreshControl
Bevara matens färskhet med 6th Sense FreshControl-tekniken, som ser till att du alltid har optimala förvaringsförhållanden genom att kontrollera och reglera temperaturen och luftfuktigheten inuti kylen.

Snabb nedkylning
Denna funktion kommer snabbt att sänka innertemperaturen vid behov för att se till att maten håller sig fräschare längre.

Elektronisk kontrollpanel
Få en bra översikt över temperaturen och andra inställningar med den intuitiva, elektroniska kontrollpanelen, placerad inuti kylen.

LED-belysning
Tack vare den energieffektiva LED-belysningen hittar du enkelt det du behöver.

Frys:

Frys
Förvara alla dina matvaror I det stora utrymmet på 263 liter.

6th Sense
6th Sense-tekniken säkerställer att temperaturen i frysen är optimal. Det innebär att du inte behöver aktivera snabbfrysning när du lägger in ny mat, eftersom den automatiskt återställer den ideala temperaturen.

NoFrost
Du behöver inte frosta av frysen igen med NoFrost-funktionen, som använder en smart luftcirkulationsteknik som eliminerar isbildning i frysen.

Snabbfrysning
Denna funktion är perfekt när du vill frysa ned dina matvaror snabbt. Temperaturen ställs automatiskt in 10 grader under lägsta möjliga inställning för extra snabb effekt.

Temperatur-alarm
Din mat förvaras alltid under optimala temperaturförhållanden, tack vare det smarta temperatur-alarmet som varnar om temperaturen inuti frysen är för låg.

LED-belysning
Tack vare den energieffektiva LED-belysningen hittar du enkelt det du behöver.